REVOLVEDAGEN

Utforsk, lær og bli inspirert. RevolveDagen handler om å introdusere studenter til nye bransjer og ny teknologi. Enten du studerer astrofysikk eller økonomi, informatikk eller kjemi, RevolveDagen har noe for enhver smak!
Les mer

Mer enn bare karrieredag

RevolveDagen

RevolveDagen  setter fokus på fremtidsrettet teknologi. Vi vil motivere studentene til å gripe mulighetene som en teknologikarriere gir dem, og vise viktigheten av å stadig utvikle seg selv og løsningene rundt dem i arbeidet med å skape en fantastisk fremtid.
Revolve NTNU vil på denne dagen gi morgendagens teknologihelter en god dose motiverende og faglig påfyll.

Delta neste år

Hva kan du forvente

I et tøft og konkurrerende marked som i dag, er dette en unik mulighet til å møte og bli sett av studenter og bedrifter fra forskjellige deler av Norge.

Speedintervju
Som student kan du delta på speedintervjuer med de bedriftene som deltar karrieredagen vår.

Presentasjoner/foredrag
Bli kjent med bedriftene som kommer på dagen ved å delta på deres bedriftspresentasjon!

Premier og konkurranser
Under arrangementet, kan du delta på flere konkurranser i løpet av dagen. Møt din fremtidige arbeidsgiver ved å ha det gøy.

Interaktive stander
Alle våre bedrifter er erfarne bedrifter og kommer til å komme forberedt for at du som student skal få mest mulig ut av besøket på deres stand.

Ballongslipp
Vi kommer også til å ha ballongslipp, og dele ut gaveposer til de 100 første besøkende.

Fra foredrag med NASA til Ferrari

Vi har tidligere hatt foredrag fra blant annet F1-ingeniør Daniele Zecchetti, Hyperloops CEO Dirk Ahlborn, astronaut Kevin Ford, og NASA-ingeniør Gabe Gabrielle. Vi velger foredragsholder utifra bakgrunn og kompetanse som vi mener er perfekt for en foredragsholder til karrieredagen vår. Målet vårt er å inspirere studentene, og gi dem en dose motiverende input.

Gallery

Lorem ipsum er opprinnelig et lettere redigert utdrag fra De finibus bonorum et malorum av Cicero.