Bli med i Revolve NTNU!
ledelse i praksis

Sitt i førersetet på Norges råeste studentprosjekt!

Søk her
APPLY HERE
Gruppeledere i Revolve NTNU

Som gruppeleder i Revolve NTNU vil du fra start bli tildelt mye ansvar og tillit. Alle gruppeledere er ansvarlige for sitt eget system på bilen eller fagområde og har ansvar for en gruppe på 5-9 personer. Alle gruppelederstillingene er forskjellige og en enkel forklaring på hva jobben vil gå ut på finnes ikke. Som gruppeleder er det din jobb å være proaktiv, forutse hva som må gjøres og tilrettelegge for at medlemmene dine kan gjøre jobben på best mulig måte. Du vil være ansvarlig for progresjon, informasjonsflyt, kvalitet og generell trivsel innad i gruppa.

En gruppeleder kan være svært teknisk involvert eller ha en mer administrativ rolle, men et fellestrekk er at du må være selvstendig og trives i et miljø med mange utfordringer. I tillegg til dette er det ikke til å legge skjul på at en gruppelederstilling i Revolve er svært arbeidsintensivt, som igjen krever at du har god arbeidskapasitet og er villig til å gjøre Revolve til en prioritet.

Studiepoeng
15
Ledelse i praksis
100%

STILLINGENE

Klikk på de forskjellige stillingene under for å lese mer.
Head of MarketingKey Account ManagerFilm- & FotoansvarligGraphic DesignerGruppeleder ChassisGruppeleder Suspension & DrivetrainGruppeleder Power SystemsGruppeleder Mechatronics

Sitt i førersetet på Norges råeste studentprosjekt!

Revolve NTNU er en studentdrevet organisasjon som fremmer innovasjon i verdensklasse, teamarbeid og ikke minst et miljø der teori blir til praksis. Vi deltar i verdens største ingeniørkonkurranse for studenter – «Formula Student» – med over 114 universiteter fra 38 land. På kun 8 måneder bygger vi som et team to racerbiler som står på startstreken i flere konkurranser i løpet av den påfølgende sommeren. Du får en unik erfaring og fantastisk opplevelse som medlem av Revolve NTNU.

Styret og gruppeleder for Revolve NTNU Team 2021 vil etter intervjurunde og opptak begynne å planlegge de tekniske løsningene for det neste prosjektåret. Som gruppeleder får du mulighet til å være med på Formula Student-konkurranser i sommer og få opplæring av årets gruppeledere.Det er mulig å få 15 studiepoeng for vervet i Revolve NTNU, gjennom to fag som går på høsten og våren. Avhengig av studieretning kan disse fagene godkjennes som enten tekniske fag eller komplementæremner.

Testimonial Image

Having worked my way up, I appreciate that to develop a good grounding in engineering, practical experience is essential. Formula Student combines hands-on practical applications with students’ academic studies, but also gives experience in vital skills such as budgeting, project management and team work. Whether the competitors go in to motorsport or a different sector of engineering, Formula Student will help towards their future success.

Ross Brawn,

Team Principal MERCEDES AMG PETRONAS F1 Team
Testimonial Image

Being a part of the Revolve NTNU team has been one of the single most defining experiences of my life, both on a personal and a professional level. Working together with highly motivated teammates, building a high performance race car within strict deadlines and budgets, and countering real world challenges, quickly accelerates learning and understanding, complementing theory learned at NTNU. Revolve NTNU gave me the experience and knowledge required to land my dream job.

Steffen Johnsen,

Kongsberg Automotive

Masteroppgave for Revolve NTNU

Ønsker du å skrive en hands-on masteroppgave på et system eller deler på en høyteknologisk racerbil?

Vi har masteroppgaver på elektriske, mekaniske og autonome systemer. Hvis du er interessert i å skrive masteroppgave og bli en del av teamet, så ta kontakt med respektive tekniske ledere.
Du finner kontaktinformasjon på Team 2020 siden.
Klikk her for mer informasjon om de tilgjengelige oppgavene.

Under finnes det beskrivelser av stillingene som er utlyst.

Spørsmål? Send en e-post til eller rasmus.sovik@revolve.no
Se svar på ofte stilte spørsmål om opptak og medlemskap.

Marked & Finance

Klikk på de forskjellige stillingene under for å lese mer.
NB! Du ser det under siste tab.
Klikk på de forskjellige stillingene under for å lese mer.

Key position
Head of Marketing

Head of Marketing har ansvar for utvikling og oppfølging av Revolve NTNUs markedsføringsplan, både ut mot næringslivet og innad på NTNU. Markedssjefen er også gruppeleder for markedsgruppen. Markedsgruppen er ansvarlig for sponsorarbeid, samarbeidsavtaler og oppfølging, markedsføring og offentlige relasjoner, dette inkluderer webside og profilering på sosiale medier. Gruppen planlegger og gjennomfører vår årlige karrieredag RevolveDagen og den offisielle avdukingen av racerbilen. På konkurransene er markedsgruppen ansvarlig for Business Presentation.

Det som gjør marked til en spennende gruppe å være en del av, er at markedsgruppen er den gruppen som har størst kreativt potensial. Her setter kun fantasien grenser. En markedssjef burde være strukturert og ha gode kommunikasjonsevner, da Revolve NTNU har etablert et tett samarbeid med næringslivet som krever god oppfølging. Dessuten burde markedssjefen like å bruke sine kreative sider.

Om du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt, så kan vi ta en uforpliktende prat om Revolve og stillingen. Spørsmål kan sendes til Markedssjef, Team 2020, Caroline Tran.  caroline.tran@revolve.no  

Søk her
APPLY HERE

Key position
Key Account manager

Å bygge racerbil krever ikke bare teknisk kompetanse. Revolve NTNU er avhengig av medlemmer som er med på å utvide organisasjonens nettverk i industrien. Viktigheten av å ha gode forbindelser til næringslivet er minst like stor som det tekniske arbeidet som blir lagt på bilen - det hadde ikke blitt racerbil uten alle sponsorene. Som Key Account Manager for team 2021 vil du jobbe tett sammen med markedssjefen og resten av markedsgruppen for å markedsføre Revolve NTNU på best mulig måte til studenter og bedrifter. Du vil være bindeleddet mellom Revolve og sponsorer og jobbe med å utarbeide nye avtaler, samt opprettholde god kommunikasjon med våre eksisterende samarbeidspartnere. Gjennom deltagelse i forhandlinger med ledelsen i store selskaper får du mye god erfaring i både kommunikasjon med næringslivet og utarbeiding av kontrakter. Vi ønsker at du som søker stillingen som Key Account Manager har gode kunnskaper i norsk og engelsk, både skriftlig og muntlig.


Om du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt, så kan vi ta en uforpliktende prat om Revolve og stillingen. Spørsmål kan sendes til Markedssjef Team 2020 Caroline Tran.  caroline.tran@revolve.no  

Søk her
APPLY HERE

Key position
Film- og fotoansvarlig

I Revolve skapes det utrolig mange kule filmer og klipp og det tas et drøss med fete bilder! Vi søker derfor en film- og fotoansvarlig for team 2021. Dette er stillingen for deg som har høy skaperlyst og har et øye for estetiske detaljer, det er også en stilling med et enormt kreativt potensial - du vil få muligheten til å lage fulle filmer og fange de mest episke øyeblikkene av teamet samt racerbilene. Vanlige arbeidsoppgaver vil være å lage promoteringsmateriell som blant annet kan brukes til rekruttering og opptak samt lage materiale til våre sponsorer. Du vil dessuten være en del av markedsgruppen, og bistå med deres jobb når det er hensiktsmessig. Her vil du bidra på oppgaver som PR, dokumentasjon av eventer og livet i Revolve.

Det er ønskelig med litt erfaring innen filmredigering fra før, men dette er ingen nødvendighet. Alt som kreves er engasjement og lærelyst!

Om du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt, så kan vi ta en uforpliktende prat om Revolve og stillingen. Spørsmål kan sendes til Markedssjef Team 2020 Caroline Tran.  caroline.tran@revolve.no

Søk her
APPLY HERE

Key position
Graphic Designer

Har du en brennende interesse for grafisk design? Ansvarsområder innebærer å designe markedsføringsmateriale som plakater, brosjyrer, klær og innhold til nettsiden, i tillegg til utforming av magasinet. Du har også ansvar for alt av merch, som er veldig populært i teamet. Du vil ha tilgang til grafisk programvare og får mulighet til å bruke og utvikle dine kreative evner. Send gjerne med noen eksempler på tidligere arbeid sammen med søknaden.

Om du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt, så kan vi ta en uforpliktende prat om Revolve og stillingen. Spørsmål kan sendes til Markedssjef Team 2020 Caroline Tran.  caroline.tran@revolve.no  

Søk her
APPLY HERE

Mekanisk

Klikk på de forskjellige stillingene under for å lese mer.
NB! Du ser det under siste tab.
Klikk på de forskjellige stillingene under for å lese mer.

Gruppeleder
Chassis

Som gruppeleder i chassis vil du få ansvar for å bygge en fullverdig karbonfiber monocoque. Monocoque er selve skjelettet til bilen, og interagerar med alle andre systemer på bilen. Dette gjør at du som gruppeleder ikke bare vil få god kunnskap om monocoquen, men alle andre system på bilen.  

Som gruppeleder vil du få muligheten til å ha ansvar for en meget kompleks kompositt produksjon samtidig som oppfølging av resten av gruppen og koordinering med resten av gruppene i organisasjonen. Under året som gruppeleder vil du reise ned til Kongsberg og produsere chassiset i lokalene til Kongsberg Gruppen, Norges beste kompositt produksjonslokaler. Dette gir en unik mulighet til å opparbeide deg en kompetanse innen kompositter som ingen andre studenter i Norge har.


Om du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt, så kan vi ta en uforpliktende prat om Revolve og stillingen. Spørsmål kan sendes til Teknisk Leder Mekanisk Team 2020 Colin MacDonald.  colin.macdonald@revolve.no

Søk her
APPLY HERE

Gruppeleder
Suspension & Drivetrain

Gruppeleder for Suspension & Drivetrain har hovedansvar for design, konstruksjon og produksjon av hjuloppheng, motorer, uprights og felger. Du vil få ansvar for av å lede gruppen slik at samarbeid, design med tanke på funksjonalitet, vekt og ytelse, blir best mulig. Som gruppeleder for S&D blir du et viktig talerør mellom andre grupper og har et overordnet ansvar for å samkjøre utvikling på tvers av gruppene, for å sikre at teamets mål blir ivaretatt.

Som gruppeleder for S&D har du stor påvirkningskraft og får ta del i alle prosesser som må til for å bygge de dynamiske og tekniske systemene på bilen. Fra valg av konsept, design og produksjonsmetode til montering og testing. I Revolve NTNU er det en stolt tradisjon ved at så mye som mulig av bilen skal være designet av medlemmene, og i gruppen S&D gjelder dette i aller høyeste grad. Gjennom selv beregnede last tilfeller som gjøres av S&D medlemmene gjøres delene så lette som mulig gjennom Design i CAD og analyser i FEM program. Du får også jobbe tett med eksterne bedrifter som produserer våre mest kompliserte deler.

Utbytte du kan forvente deg gjennom stillingen som gruppeleder for S&D er svært stort og gir deg erfaring med å lede en gruppe gjennom design for produksjon og ytelse, montering, planlegging av intern og ekstern produksjon, samarbeid med det profesjonelle markedslivet og testing av konsept og ferdig design.Dersom man har praktisk erfaring, leder erfaring eller kunnskap om CAD og FEM analyser vil vi spesielt anbefale å sende en søknad, men vi vil også svært gjerne at du som har lyst til å lære deg mer om de ovenfor nevnte feltene søker! Noen viktige egenskaper vi ser etter er lærevilje, nysgjerrighet, samarbeidsevne og arbeidskapasitet.

Om du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt, så kan vi ta en uforpliktende prat om Revolve og stillingen. Spørsmål kan sendes til Teknisk Leder Mekanisk Team 2020 Colin MacDonald.  colin.macdonald@revolve.no

Søk her
APPLY HERE

Elektrisk

Klikk på de forskjellige stillingene under for å lese mer.
Klikk på de forskjellige stillingene under for å lese mer.
NB! Du ser det under siste tab.

Gruppeleder
Power Systems

Power Systems gruppen designer og produserer elektriske kraftsystemer som sørger gir bilen ytelse nok til å trygt plassere Revolve blant de aller beste lagene i verden.

Gjennom 10 år som en konkurrerende organisasjon har Revolve de siste årene nådd et nivå hvor kommersielle systemer ikke lengre holder mål - et av disse er motorkontrollere. Utvikling av et slikt system er det få andre lag gjør. Å bli med i Revolve er dermed en helt unik mulighet til stå i spyddspissen av teknologi - på verdensbasis.

Det tyngste systemet som går under Power Systems er akkumulatoren - bilens 550V batteripakke. Dette er et system som er helt avhengig av samspillet mellom mekaniske element i kompositt, logisk programmering og høy- og lavspent elektronikk. Batteriet sender strømmen videre gjennom det som kalles en inverter, som gjør likestrømmen om til vekselstrøm. Dette gjør at energien/strømmen fra batteripakken kan brukes i motorene. Ledningsnett som knytter hele bilen sammen ligger også under Power Systems sitt ansvarsområde.
Som gruppeleder for Power Systems får du prøvd ut din lederstil i praksis. Du vil bli engasjert i teknisk design, rådgivning, optimalisering og industriell produksjon. Du får ansvaret for at gruppemedlemmer blir tilstrekkelig utfordret og yter sitt aller beste gjennom ulike faser av et prosjekt som er anerkjent på internasjonalt konkurransenivå.

Om du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt, så kan vi ta en uforpliktende prat om Revolve og stillingen. Spørsmål kan sendes til Teknisk Leder Elektrisk Team 2021 Marius von Hafenbrädl.  marius.vonhafenbradl@revolve.no

Søk her
APPLY HERE

Driverless

Klikk på de forskjellige stillingene under for å lese mer.
NB! Du ser det under siste tab.
Klikk på de forskjellige stillingene under for å lese mer.

Gruppeleder
Mechatronics

Mechatronics-gruppen er ansvarlige for alle endringer på bilen som må til for at den skal fungere som et selvkjørende autonomt kjøretøy. Dette innebærer design og produksjon av de nødvendige aktuatorene for styring og bremsing, samt alle kretskort som binder det autonome systemet til det mekatroniske. Denne gruppen har hovedansvaret for de eksisterende elektriske og mekaniske systemene på bilen og videreutvikling og forbedring av disse. Her vil du få mye hands-on praktisk arbeid fra dag en og man vil veldig fort få en god helhetlig forståelse av kjøretøyet. Hvis du ikke helt vet hva du vil søke kan denne gruppen være noe for deg.

Som gruppeleder på Mechatronics har du en unik mulighet til å lære deg hva som skal til for å gjøre om den elektriske bilen vår Atmos til en autonom selvkjørende racerbil. Med høyteknologiske sensorer og komponenter skal racerbilen kunne oppfatte omgivelsene rundt og på bakgrunn av dette kunne ta seg rundt banen ved hjelp av de mekatroniske systemene. Du vil fra starten av være med på planlegging av neste års endringer og hvordan disse skal utføres, og vil sammen med resten av gjengen i Driverless påvirke hele prosjektet for Revolve Team 21.

Om du har spørsmål om stillingen, ta gjerne kontakt, så kan vi ta en uforpliktende prat om Revolve og stillingen. Spørsmål kan sendes til Teknisk Leder Driverless Team 2021 Johan Ludvig Holst. johan.holst@revolve.no

Søk her
APPLY HERE

Frequently Asked Questions

What are the requirements for applying?

No prior knowledge is required! Our only requirement is that you are a student at NTNU.

I’m not sure I’m qualified?

We get this question all the time, and we can understand the project might look intimidating from the outside. Truth is, none of us has ever built a race car before we joined Revolve NTNU. By breaking up a very complex task into smaller and well defined areas of responsibility, we are able to achieve great results. For example, we have one person whose sole responsibility is the brake system. Having specialized tasks allows you to quickly get up to speed and learn what you need to know. You’ll be an expert in no time!

What are you looking for in a candidate?

We are mainly looking for motivation. If you are motivated and willing to put down the time required you will succeed!

What positions can I apply to?

Have a look at our team page to see what different positions we have this year. You apply to one or more groups of your interest, and we will help you determine what you will work on.

What non-engineering positions can I apply to?

There are many aspects to the project. Our marketing group help finance and market the project. Our marketing group needs a sponsor manager, PR manager, event manager, graphic designer, website manager, photography and video and more. We also have a finance manager and cost event manager.

If I join, how much time should I expect to spend on Revolve NTNU?

We tell our members to expect to use on average 40 hours a week on the project. The work load will vary, depending on your tasks and how the project is progressing. We find that this is rarely an issue, you will love what you do!

How do I apply?

You apply through this page when we are recruiting.

When do you recruit new members?

Our main admission is in August. We recruit group leaders in May, and board members in March.

How do I apply?

You apply through this page when we are recruiting.

What if I have more questions?

Feel free to contact us by email at post@revolve.no our send us a message on our Facebook page. During our recruitment period you can find us on stand at NTNU Gløshaugen.

I’m a first year student. Can I still apply?

Yes, we do have some first year students in the team. We help each other out and learn fast. Many of our members stay with the team for several years, and first and second years students are important for continuation and knowledge transfer between the teams.

How does Revolve NTNU combine with my studies?

Most of our members study full time while being members of Revolve NTNU. However, the project is time consuming, so you will have to be structured to make it work. The exam period is taken into consideration and the work load is usually lower around exams. If you are an engineering student, our experience is that you will learn more from your work at Revolve NTNU than from class! Revolve NTNU also has it’s own classes, TPK414X which provides 7.5 credits each semester. The grade is pass/failed.

Can I apply to be a driver

Our drivers are recruited internally, so you will have to apply for a position in the team first! We usually have five drivers, who in addition to their usual task in the project, does go kart and simulator training throughout the year.

How can I get notified when you are recruiting?

Join our admissions mailing list by filling out your email address on this page, or follow us on Facebook to stay updated about admissions.

How does the admission process work?

After you fill out our application, you will do an interview with a few of our group leaders or board members. In the interview we are looking to get to know you and your motivation for joining the team. Nothing scary! You can write your application in Norwegian. Interviews are also held in Norwegian (and English if you don’t speak Norwegian).

Se svar på ofte stilte spørsmål om opptak og medlemskap.

Andre spørsmål? Send en e-post til lars.vanderlee@revolve.no eller rasmus.sovik@revolve.no

NOVA
Avduking
Konferanse
Konkurranse
Konkurranse