Fra og med 08.08.2019 sjekk her for mer info Avduking/Unveiling klikk her

AVDUKING 2019

[metaslider id=”11778″]

Nå som semesteret snart nærmer seg slutten er det ikke lenge til Revolve NTNUs to nye biler står ferdig og klar til å kjempe om en pallplass i sommerens konkurranser.
Får du ikke kommet på avduking, ikke stress da vi live streamer hele kvelden på Facebook og Youtube.
Facebook: Klikk her
Youtube: Klikk her

Vær rask, for det er begrenset antall plasser.

Torsdag 2. mai klokken 18:30 åpner dørene, vi har gleden av å invitere til avduking i Studentersamfundet i Trondheim. Her blir det taler fra blant annet våre hovedsponsorer Kongsberg Gruppen og Bertel O. Steen, NTNU, og våre tekniske ledere skal fortelle om prosessen som ligger bak bilene. Dere vil også høre noen ord fra vår prosjektleder, Karoline, om alle timene og arbeidsinnsatsen som ligger bak. I tillegg skal  det bli noe underholdning.

Det vil være lett servering og mingling med Revolve medlemmene fra kl. 18:30, før selve Avdukingen begynner kl. 19:00 i Storsalen. Etterpå vil det være servering av kake og mulighet for å ta en nærmere titt på bilene, før feiring for sponsorer og Revolve medlemmer kl. 22:30 på Klubben. 

Se verkstedet hvor bilene bygges!

Hvis vi har kapasitet til det, ønsker vi å arrangere en omvisning på verkstedet vårt dagen etter avdukingen for de sponsorene og støttespillerne som ønsker det. Vi kan ikke garantere at dette lar seg gjøre, men forsøker å få det til.

Har du spørsmål? Ta kontakt med eventansvarlig Rafi Khajeh på rafi.khajeh@revolve.no eller 91642188